Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Як доглядати за меблями Module LOFT

Меблі є високоякісною продукцією, покликаної служити десятиліттями, проте, вона не є вічною. Але шляхом правильного догляду і дбайливого ставлення до вашої меблів можна продовжувати їй життя. Будь-які меблі реагує на зовнішні фактори, будь то температура, наявність опалювальних елементів біля неї, відносна вологість повітря, сонячне світло.

Ми рекомендуємо нашу розташовувати меблі в першу чергу, в умовах, які є стабільними:

Розташовуйте меблі далеко від попадання прямого сонячного світла. Пам’ятайте, що прямі сонячні промені шкідливі для будь-якого типу меблів.
Не розміщуйте дерев’яні меблі поруч з будь-якими нагрівальними елементами (радіатори опалення, ел. Обігрівачі тощо).
Оптимальна вологість повітря і температура є одним з найважливіших критеріїв змісту меблів. Вологість повітря в приміщенні, де розташовується меблі з дерева повинна відповідати – 45-60% при температурі 18-25 ° С. Взимку, коли повітря в приміщенні стає нестерпно сухим, саме зниження вологості повітря нижче гранично допустимого рівня є головною причиною передчасного старіння меблів і втрати її зовнішнього вигляду.
Меблі необхідно встановити на рівні поверхні. Не піддавайте предмети меблів невластивою навантаженні. Навантаження на предмети меблів повинна розподілятися рівномірно і не перевищувати допустиму норму.

Догляд за меблями
Для підтримки краси і довговічності меблів рекомендуємо дотримуватися таких правил:

Основне правило догляду – витирати пил потрібно сухою ганчіркою, і торкатися до поверхні тільки м’якою тканиною, – фланеллю, замшею або спеціальними ганчірочками, на упаковках які написано «для меблів».
У деяких рідкісних випадках можна застосувати часткове протирання меблів вологою тканиною змоченою простим розчином води з додаванням мила.
Берегти від попадання ацетону, розчинників та інших хімічних і чистячих речовин!
Меблі з дерева слід берегти від різних механічних ударів
Не застосовувати препарат засоби для чищення чи абразивні порошки, є ймовірність, що вони зможуть вступити в хімічну реакцію або подряпати лакове покриття. Від застосування таких засобів можливе псування лакового покриття, що призведе до прискорення старіння дерева!
При покупці засобів, для чищення та догляду за меблями з дерева, зверніть увагу на склад засобів.
Не забувайте, що декоративні елементи меблів теж потребують правильної експлуатації і догляду, наприклад – елементи з металу, натуральної шкіри і ін. Не люблять спеку, прямі сонячні промені, активні хімічні середовища, будь то кислотна або лужна, надлишку води, а так само холоду.

Експлуатація меблів
Термін, протягом якого меблі зберігають красу і справність, значно залежить від умов її експлуатації за функціональним призначенням:

Не варто ставити мокрі, холодні і гарячі предмети на дерев’яну поверхню ваших меблів, це може привести до утворення білих плям на поверхні.
Слід періодично змащувати рухливу фурнітуру, різні напрямні, дверні петлі та ін. Деяку фурнітуру періодично слід замінювати на нову, наприклад – газ-ліфти, дверні доводчики, меблеві петлі з доводчиками і. пр. Слід вчасно замінювати зношену фурнітуру, щоб уникнути серйозних ламань частин меблів.
Не забувайте періодично регулювати петлі, замки та ін. Фурнітуру, а також періодично підкручувати кріплення, гайки, болти, шурупи та т.п.

Важливо! При виникненні потреби в регулюванні, мастилі, ремонті та реставрації, меблів настійно рекомендуємо вам зв’язатися з нами для отримання професійних рекомендацій і допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *